Hírek

BEAVATÁS NOVEMBERTŐL

Szeretnéd munka előtt letudni az edzést? Elvitted a gyereket iskolába, oviba és van pár szabad órád? Elég volt a nyári lazsálásból? Szeretnéd magad újra formába hozni? Ne habozz jelentkezz a reggeli BEAVATÁS csoportba!

BEAVATÁS SZEPTEMBERTŐL

Elég volt a nyári lazsálásból? Felszaladt pár kiló a nyári szünetben? Szeretnéd magad újra formába hozni? Ne habozz jelentkezz a BEAVATÁSRA!

Beszámoló a boveci raftingról

A fehérvári csapat első bálozóként vett részt a Thor Gym szervezésében a boveci hétvégén. A 4 napos kiruccanás alkalmával számos programon vehettünk részt. Röviden és tömören: fantasztikus volt!

Július 1 Beavatás Fehérváron

Már 6 éve bizonyít a program! Minőségi funkciónális edzés mindazoknak, akik szeretnék elkezdeni az edzést! Nem tudod hogyan kezdj bele? Hogy tanuld meg helyesen a gyakorlatokat? Mi megmutatjuk! Jelentkezz a beavatás csoportba!

Együtműködésünk a Cunder kézisulival

A Thor Gym és a Funkcionális Edzés előnyeit a személyi és csoportos edzések mellet már a sportéletben is hatékonyan használják Fehérváron.

Rafting 2019 Bovec

Régóta szervezünk programokat, sokfelé jártunk, sokmindent kipróbáltunk az évek során, de úgy látszik, hogy a nagy favorit mindig visszatér. Így negyedik alkalomra kanyarodva nem gondoltuk volna, hogy 2019-ben is megél egy újabb kört.

Május 6-tól új Beavatás csoportok indulnak

Közeleg a nyár! Kezdd el időben a felkészülést a strand szezonra! Még nincs késő, hogy belekezdj, 2 hónap alatt is lehet eredményeket és változást elérni. De ne, ez legyen a célod! A tartós eredményekhez a valós változtatás elérése a cél! Mi segítünk ebben!

Március 4-tól új beavatás csoportok

Már 6 éve bizonyít a program! Minőségi funkciónális edzés mindazoknak, aki szeretnének javítani fizikumukon, illetve szeretnék elkezdeni az edzést, de nem tudják hogyan. Mi megmutatjuk! Jelentkezz a beavatás csoportba!

Kezdő csoportok január 2-től

BEAVATÁS január 2-től! - Szeretnéd ledolgozni a karácsonyi bejglit? Belevágnál az újévi fogadalom teljesítésébe? Egy fogalom, egy program, egy bevált recept! Immáron több, mint 5 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres?

Kezdő csoportok Fehérváron

BEAVATÁS November 5-től! - Egy fogalom, egy program, egy bevált recept! Immáron több, mint 5 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres?

A legújabb családtag

Egy kis áttekintés hogy mit is várhattok a legújabb helyszíntől!

Kvotidián Ági is nyilatkozott

A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak. Most az órókké mosolygós Ágival ültünk le kicsit.

Thor Gála 2018

Egy közösség, s egy egyesület életében minden évben jelentős pillanat, mikor az adott esztendő kiemelkedő teljesítményeit díjazzák. Ezért év elején, a Thor születésnapján ünnepeljük meg vendégeinket, edzőinket. Mindezt persze veletek közösen!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital